Τάγματα εφόδου της εγκληματικής οργάνωσης ΚΚΕ και όχι κόμμα των Εβραίων πλυρωνει καλά τα μιάσματα!




"Αντιεξουσιαστές" FashionVictim κάθε λογής άθλια υποκείμενα που έχουν μαζέψει απο σχόλες, εκτός απο οτι τα ποτίζουν , τα πληρώνουν και απο πάνω!

«Πληρώνονται» καλά τα «παιδιά» από ότι φαίνεται...για να τα κάνουν όλα πουτ@ν@..«Σφαίρα» πάνε τα 150αρια για nike air, τα 100μπαλα για adidas και τα 300αρια για μπουφάν north face! με επιβεβαίωσαν εχθές που έλεγα να δουν τους λογαριασμούς τους, ποσά τους έβαλαν απο το εβραϊκό ΚΚΕ αφου Εβραίος το ίδρυσε εβραϊκό ειναι! ούτε ετσι ούτε αλλιώς τα πράγματα ειναι απλά!αλλα τοσο δύσκολο να το δουν πολλοί!)

Ίδια ακριβά ρούχα, ίδια αθλητικά παπούτσια,ίδιο ψευτοαθλητικό νεανικό στυλάκι…

Χτες το βγάλαν μεροκάματο..καθώς εκτέλεσαν και πάλι τις «εντολές» από τις «αγαπημένες» τους «πρεσβείες» και τα πολιτικά γραφεία..



Το μεροκάματο να βγαίνει και όλα τα άλλα να πάνε να γ@μhθούν..
Βουρ για το νέο μοντέλο adidas του ράπερ -και συζύγου της Κιμ Καρντάσιαν- Κάνιε Γουέστ! σκυλια των Εβραίων !

Πότε θα κατεβούν στους δρόμους όχι τα ματ, που τους χαϊδεύουν ! αλλα ο χαζός λαός να τους σπάσουν τα κοκάλα ενα προς ενα, ! πριν τους κανουν υπουργούς και βουλευτές! κάπως ετσι ήταν και ο τσιπρας !Όταν Ο Αριστερός Κουράδας Έκαιγε Την Αθήνα Μαζί Με Τους Συμμορίτες Του Για Την Άφιξη Κλίντον Στην Ελλάδα...Καθίστε να σας κανουν οτι θέλουν σπείρες 100-500 "άτομα" και να σας καίνε αυτοκίνητα και μαγαζιά τόσα χρονιά,όταν είστε 10.0000 ζωντανά στην Αθηνά!ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

http://www.aetos-apokalypsis.com/2016/02/tagmata-efodou-kke.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook