ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ! Βρείτε όσα γράφονται για εσάς στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ με μια μόνο εφαρμογή!





Κι όμως υπάρχει τρόπος για να εξακριβώσετε τι κρύβει για εσάς το διαδίκτυο. H διαχείριση της δημόσιας εικόνας είναι το «α και το ω» για μια εταιρεία που «χτίζει» σταδιακά τη θέση της στην αγορά. Για αυτό το λόγο και οι περισσότερες εξ’ αυτών απευθύνονται σε εταιρείες που έχουν ως αντικείμενο τους την παρακολούθηση και την καταγραφή των όσων γράφονται ή λέγονται για το brand τους.

Σήμερα που η διάχυση της πληροφορίας είναι τεράστια χάρη στο ίντερνετ, για να προλάβει κανείς τις εξελίξεις και να είναι συνάμα ανταγωνιστικός θα πρέπει να διαθέτει τα κατάλληλα εργαλεία. Το on line monitoring έχει λάβει τα τελευταία χρόνια τεράστια αναγνώριση και αποκτά καθημερινά ολοένα και περισσότερους χρήστες.

Μια ανερχόμενη εταιρεία που δραστηριοποιείται στον εν λόγω κλάδο είναι η Sidebar, η οποία έχει γίνει γνωστή για την πλατφόρμα Monitor που χρησιμοποιούν σήμερα αρκετές ελληνικές επιχειρήσεις. Το 2009 όταν ο Δημήτρης Γιαννίτσαρος μαζί με τον Χάρη Ερμόπουλο, ο οποίος μέχρι τότε εργαζόταν στις ΗΠΑ για λογαριασμό της Google, ίδρυαν την Sidebar , η βασική λειτουργία της εταιρείας βασιζόταν σε διάφορα content sites, τα οποία εκμεταλλευόταν μέσω διαφημίσεων. Βλέποντας την ανοδική πορεία της εταιρείας και τις προοπτικές ανάπτυξης σε μια ανερχόμενη αγορά, το 2010 παίρνουν την απόφαση να παραιτηθούν και οι δύο από τις δουλειές τους για να ξεκινήσουν το Monitor. Τον Απρίλιο του 2011 η νέα πλατφόρμα έκανε την εμφάνισή της, προσελκύοντας αρχικά το ενδιαφέρον διαφημιστικών εταιρειών.

Διαβάστε όλη την συνέχεια ΕΔΩ