17χρονος ζήτησε να κάνει επέμβαση... μείωσης του πέους του! - PHOTO





Ο ουρολόγος Rafael Carrion έμεινε εμβρόντητος όταν τον επισκέφθηκε ένας 17χρονος νεαρός και του ζήτησε να τον υποβάλει σε χειρουργική επέμβαση μείωσης του πέους του. Ο γιατρός από
το πανεπιστημιακό νοσοκομείο στη νότια Φλόριδα είχε ακούσει μέχρι σήμερα άντρες να ζητούν μεγέθυνση πέους, αλλά όπως ο ίδιος ανέφερε, θα πρέπει να είναι η πρώτη φορά στον κόσμο που ένας άντρας ζητά κάτι παρόμοιο...

Ο έφηβος είχε πέος μήκους 18 εκατοστά αλλά η περιφέρειά του πέους του ήταν αυτή που έκανε την διαφορά, με διάμετρο 25,5 εκατοστά, έμοιαζε με μπάλα του ράγκμπι, σύμφωνα με τον ουρολόγο και εμπόδιζε τον 17χρονο να αθλείται, αλλά και να έχει σεξουαλικές επαφές.

Η ζωή του 17χρονου είχε γίνει εξαιρετικά δύσκολη, όπως ο ίδιος εξομολογήθηκε στους γιατρούς, αφού εξαιτίας αυτού του μεγέθους δεν μπορούσε να έχει στύση λόγω του περιορισμού της φυσικής ροής του αίματος αλλά και επειδή ό,τι ρούχα και να φορούσε το πέος του ξεχώριζε.

Ο 17χρονος υπεβλήθη σε επιτυχή επέμβαση μείωσης πέους και η περίπτωσή του δημοσιεύθηκε στο ιατρικό περιοδικό Journal of Sexual Medicine, στο οποίο οι επιστήμονες δηλώνουν ότι είναι η πρώτη φορά στον κόσμο που αντιμετώπισαν παρόμοια περίπτωση.








http://www.newscity1.net/2015/02/17-photo.html