Αυτά είναι τα 5 πιο περίεργα ατυχήματα που έχουν συμβεί λόγω…Αυνανισμού! (ΦΩΤΟ)





Τι μπορεί να σου συμβεί την στιγμή που προσπαθείς να προσφέρει λίγες στιγμές απόλαυσης στον εαυτό σου; Κι όμως τα πράγματα μπορεί να ξεφύγουν συχνά από τα συνηθισμένα και να ευθύνεστε και εσείς!

Τα 5 κορυφαία και πιο περίεργα ατυχήματα, που έχουν προκύψει εξαιτίας του αυνανισμού!

1) Πάλι θα βάλεις ηλεκτρική στο δωμάτιό σου;


Μπορεί να ιντριγκάρει κάποιους η σκέψη της σκοτεινής μαύρης τρύπας και η αίσθηση της απορρόφησης! Ωστόσο οφείλετε να ξέρετε πού μπαίνει τι! Αυτό δεν είχε στα υπόψη ένας 51χρονος το 1998 όταν κάλεσε την αστυνομία, λέγοντας πως κάποιος τον είχε μαχαιρώσει στον καβάλο. Όπως έγινε γνωστό ο κύριος συνευρέθηκε με την ηλεκτρική του σκούπα, χωρίς να γνωρίζει πως διαθέτει μία λεπίδα για να διαχωρίζει τα αντικείμενα, που πάνε μέσα!

2) Τσίμπα έναν μεζέ!


70χρονος είχε επισκεφθεί το νοσοκομείο, αιμορραγώντας στην ουρήθρα. Όπως φαίνεται είχε προσπαθήσει να επιτύχει σεξουαλική κορύφωση, βάζοντας το πιρούνι μέσα στην ουρήθρα του! ΑΟΥΤΣ!

3) Ο μπετατζής σας!


Όταν ένας νεαρός επισκέφθηκε το νοσοκομείο για να δει σε τι οφείλονται οι πόνοι που είχε, κανείς δεν μπορούσε να του δώσει εξήγηση, μέχρι που έκανε ακτινογραφία. Όπως φαίνεται είχε μέσα στον όρθο μία “πετρώδη σκληρή μάζα” όπως ανέφερε η γνωμάτευση! Μετά από λίγες ερωτήσεις, ο νεαρός, που είχε συνευρεθεί με τον φίλο του, είχε ρίξει στον πρωκτό του τσιμέντο, το οποίο είχε πλέον πήξει!

4) Δονητής από την κόλαση


Το αγόρι της είχε απίστευτη έμπνευση για να της χαρίσει ακόμη μεγαλύτερη ευχαρίστηση. Αποφάσισε λοιπόν να εφαρμόσει έναν δονητή σε ηλεκτρικό πριόνι. Το αρνητικό είναι πως η 27χρονη από το Μέριλαντ, υπέφερε από απίστευτα τραύματα, καθώς η λεπίδα του πριονιού διαπέρασε τον πλαστικό δονητή και μπορείτε να φανταστείτε την συνέχεια!

5) Προσέχουμε πώς τρίβουμε!

Κι όμως! Μην σας φανεί περίεργο! Ένας μηχανικός, σύμφωνα με το seleo.gr,είχε έντονη επιθυμία στην δουλειά του και αποφάσισε να ικανοποιήσει τον εαυτό του. Ξεκίνησε λοιπόν να τρίβεται και αποφάσισε να δοκιμάσει ην ζώνη της μηχανής. Όπως φάνηκε η ιδέα ήταν πολύ κακή, καθώς έσκισε το όσχεό του στα δύο! Όχι μόνο δεν πήγε άμεσα στο νοσοκομείο, αλλά πέρασε με συρραπτικό το τραύμα του για να επουλωθεί!

http://www.makeleio.gr/?p=253569