ΧΟΝΤΡΑΙΝΕΙ ΤΟ “ΠΑΙΧΝΙΔΙ” Η ΑΜΕΡΙΚΗ – ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ
ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΚΑΤΕΧΕΙ ΜΕΡΙΔΙΟ Η ΡΩΣΙΚΗ GAZPROM – ΓΙΑ ΣΚΛΗΡΕΣ
ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΒΟΥΤΣΙΤΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ “YES SIR”
-
Η σερβική βιομηχανία πετρελαίου-NIS συμπεριλήφθηκε στη λίστα κυρώσεων που
δημοσίευσε σήμερα το Υπουργείο Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών λόγω του
...
Δείτε το κόλπο για να διαλέγετε πάντα το τέλειο καρπούζι !
Ιουνίου 19, 2014
Ο βασιλιάς των καλοκαιρινών φρούτων είναι αδιαμφισβήτητα το καρπούζι.Το πρόβλημα είναι πως ξεχωρίζουμε το γινωμένο από το άγουρο; Πως δεν θα μας βγαίνει ” μάπα ” το καρπούζι;
Δύο πραγματα μπορούν να συμβούν. Το πρώτο είναι να μας το ” σφάξει ” ο μανάβης και να το ελέγχξουμε. Το δεύτερο είναι αποκτήσουμε γνώσεις.Διαβάστε παρακάτω τι πρέπει να προσέχετε:
1. Η αποχρωματισμένη περιοχή, στο σημείο που το καρπούζι ακουμπά στο έδαφος, θα πρέπει να έχει κιτρινίσει.
2. Όταν ξύνετε το φλοιό με το νύχι σας θα πρέπει να αποκολλάται εύκολα.
3. Θα πρέπει να είναι βαρύ σε σχέση με το μέγεθός του.
4. Όταν το χτυπάτε στο κέντρο του θα πρέπει να κάνει έναν βαθύ και υπόκωφο ήχο.
5. Θα πρέπει ο φλοιός να έχει χάσει τη γυαλάδα του.
6. Θα πρέπει να έχει μειωθεί το χρωματικό κοντράστ ανάμεσα στις ανοιχτόχρωμες ρίγες και το βαθύ πράσινο του φλοιού.
Δύο πραγματα μπορούν να συμβούν. Το πρώτο είναι να μας το ” σφάξει ” ο μανάβης και να το ελέγχξουμε. Το δεύτερο είναι αποκτήσουμε γνώσεις.Διαβάστε παρακάτω τι πρέπει να προσέχετε:
1. Η αποχρωματισμένη περιοχή, στο σημείο που το καρπούζι ακουμπά στο έδαφος, θα πρέπει να έχει κιτρινίσει.
2. Όταν ξύνετε το φλοιό με το νύχι σας θα πρέπει να αποκολλάται εύκολα.
3. Θα πρέπει να είναι βαρύ σε σχέση με το μέγεθός του.
4. Όταν το χτυπάτε στο κέντρο του θα πρέπει να κάνει έναν βαθύ και υπόκωφο ήχο.
5. Θα πρέπει ο φλοιός να έχει χάσει τη γυαλάδα του.
6. Θα πρέπει να έχει μειωθεί το χρωματικό κοντράστ ανάμεσα στις ανοιχτόχρωμες ρίγες και το βαθύ πράσινο του φλοιού.