Το σκοτεινό μυστικό της πόλης που θεωρείται η πρωτεύουσα των Illuminati




Μία νέα θεωρία υποστηρίζει ότι το Milton Keynes είναι η πρωτεύουσα των γνωστών από τα έργα του Νταν Μπράουν Illuminati.


Σύμφωνα με χρήστες του διαδικτύου η πόλη στα περίχωρα του Buckinghamshire βρίθει από πυραμίδες, σημάδια και μυστικά σύμβολα που έλκουν την καταγωγή τους από την μυστική αυτή κοινότητα.



Από τον Donald Trump έως τον Usain Bolt και την Beyonce, πολλοί είναι οι διάσημοι που συνδέονται με την μυστική αυτή και άγνωστη ομάδα.


Τώρα, μία νέα σοκαριστική θεωρία υποστηρίζει πως το Milton Keynes το οποίο γιορτάζει τα 50του χρόνια την επόμενη χρονιά, κρύβει ένα σκοτεινό μυστικό που συνδέεται με του Illuminati.



O James Willis, συγγραφέας του βιβλίου «Το μυστηριώδες Milton Keynes» υποστηρίζει ότι ερευνητές των Illuminati τους συνδέουν με την συγκεκριμένη πόλη όπου βρίσκεται το MK Dons football club, το πάρκο του Gulliver και το μεγαλύτερο παγοδρόμιο της Βρετανίας.

Σύμφωνα με το βιβλίο, ισχυρή ένδειξη παρουσίας των Illuminati στην πόλη είναι το κτίριο σε σχήμα πυραμίδας που βρίσκεται εκεί, χαρακτηριστικό των Illuminati και του ‘All Seeing Eye’ που απεικονίζεται στα χαρτονομίσματα του ενός δολαρίου.




Το Milton Keynes χτίστηκε το 1967 με τον Keith McLean πρώην δήμαρχο της πόλης πάντως να αρνείται πως έχει όχι μόνο γνώση αλλά και… ακούσει και το παραμικρό.


http://hellas-now.com/%CF%84%CE%BF-%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%84%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CF%8C-%CE%BC%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%80%CF%8C%CE%BB%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B8%CE%B5%CF%89%CF%81/