ΕΡΧΕΤΑΙ…(VIDEO)

Όπως ανακοινώθηκε στο Εθνικό Συνέδριο των Δημοκρατικών στη Φιλαδέλφεια, η Χίλαρι Κλίντον είναι κι επίσημα η Δημοκρατική προεδρική υποψήφιος. Και ενώ μπορεί να είναι η πρώτη γυναίκα που το πετυχαίνει στην Αμερική, γνωρίζουμε ότι είναι όλοι προ-επιλεγμένοι από πριν- ως μαριονέτες των Illuminati, που θα εκπληρώσουν την Ατζέντα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Μιλώντας για την ατζέντα τους, φαίνεται ότι η μόνη εκστρατεία που προωθείται τόσο από το Συνέδριο των Δημοκρατικών, όσο και των Ρεπουμπλικάνων, είναι αυτή του ελέγχου των όπλων.

Και δεν είναι οι μόνοι που πιέζουν μια τέτοια Ατζέντα.


Στην πραγματικότητα, η Γερμανία πρόσφατα γνωστοποίησε μια πολύ αινιγματική δήλωση, ανακοινώνοντας μια αλλαγή στο Σύνταγμά της, όταν πρόκειται για στρατιωτική επιβολή. Αντί ο στρατός να περιορίζεται μόνο σε εθνικές καταστάσεις «έκτακτης ανάγκης», Γερμανοί αξιωματούχοι και πολιτικοί πιέζουν για χρησιμοποίηση στρατιωτικής αντίδρασης, όταν πρόκειται επίσης και για «τρομοκρατικές καταστάσεις» – όπως αυτές που έχουμε δει.

Γνωρίζουμε ότι όλα αυτά είναι σχεδιασμένα, οργανωμένα, χρηματοδοτούμενα και προβαρισμένα πολύ πιο πριν… στο πλαίσιο της προετοιμασίας για κάτι ακόμα μεγαλύτερο!

Μήπως είναι αυτός ο λόγος που βλέπουμε όλες αυτές τις «τρομοκρατικές επιθέσεις» να αυξάνονται ραγδαία;

hellasforce.com