ΧΑΜΟΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ: Νοικιάζουν καρέκλες συνοδών μέχρι και ασθενοφόρα





Στην εποχή της κρίσης… ο «πολυμήχανος» Ελληνας ανακαλύπτει ότι μπορείτε να φανταστείτε για να αυξήσει το εισόδημά του! Μέχρι και… ασθενοφόρα νοικιάζει εντός των Νοσοκομείων!

Το τι συμβαίνει στο Νοσοκομείο του Ρίου σε σχέση με το «παζάρι» και τις «αγοραπωλησίες»… με δυσκολία μπορεί να περιγραφεί! «Ότι θες πουλάνε και νοικιάζουν» μας είπε επιστήμονας που γνωρίζει καλά τα τεκταινόμενα εντός του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Στα χέρια μας έπεσε κάρτα… αγνώστου «πατρότητος» (δεν είχε στοιχεία ιδιοκτήτη, ενώ τα τηλέφωνα που ανέγραφε ήταν απόρρητα) και η οποία μας ενημέρωνε πως οι ιδιοκτήτες της συγκεκριμένης εταιρείας προσφέρουν σε ασθενείς και συνοδούς που βρίσκονται στο Νοσοκομείο… μία σειρά χρήσιμων προϊόντων:
Νοικιάζουν καρέκλες και μάλιστα ανακλινόμενες για τους συνοδούς, τηλεοράσεις, κάνουν ντελίβερι για φαγητά και καφέ, ενώ νοικιάζουν… μέχρι και ασθενοφόρα!


Σκέφτηκαν να νοικιάζουν και ασθενοφόρα γιατί είναι γνωστό το πρόβλημα έλλειψης ασθενοφόρων στα Νοσοκομεία και ξη πολύωρη ή ακόμη και πολυήμερη αναμονή για ασθενείς μέχρι να βρεθεί ασθενοφόρο να τους μεταφέρει μετά την παραλαβή του εξιτηρίου!

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως κάθε καρέκλα νοικιάζεται για 3 ευρώ τη μέρα, η τηλεόραση κοστίζει 4 ευρώ ημερησίως, ενώ άγνωστη παραμένει η τιμή της μίσθωσης… ασθενοφόρου. Οσο για τα φαγητά και καφέδες, για όλα αυτά υπάρχουν οι τιμές… του τιμοκαταλόγου!
Το θέμα στην διοίκηση!

Πληροφορίες αναφέρουν πως πολίτες έχουν θέσει το ζήτημα –κατά καιρούς- και στην Διοίκηση του Νοσηλευτικού Ιδρύματος. Όμως κανείς δεν έχει παρέμβει. Θα πρέπει να σημειωθεί πως η Διοίκηση και οι Διευθυντές «σφυρίζουν αδιάφορα» έστω και αν όλο το Νοσοκομείο… έχει γεμίσει διαφημιστικές κάρτες και φέιγ βολάν από όσους κάνουν «μπίζνες» στο Ιδρυμα. Κανείς επισης δεν γνωρίζει αν στο όλο σύστημα υπάρχει έστω και μία ταμειακή μηχανή και αν για την εκμίσθωση τηλεοράσεων, καρεκλών, κρεβατιών και άλλων ειδών… κόβονται αποδείξεις!

dete.gr


http://katohika.gr/ellada/xamos-sta-nosokomeia-noikiazoun-karekles-sinodon-mexri-kai-asthenofora/