Η ΝΕΑ ΜΟΔΑ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΟΣ ΟΠΟΥ… ΓΙΝΕΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ!- Βίντεο







Η ΝΕΑ ΜΟΔΑ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΟΣ ΟΠΟΥ… ΓΙΝΕΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ!- Βίντεο

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Η καινούργια «επιβαλλόμενη» μόδα του 2016 για άντρες: αντρικές πλεξούδες σε… γυναικείο στυλ.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι υπάρχουν άντρες σε διαφορετικές χώρες και πολιτισμούς οι οποίοι έχουν χτενίσματα τα οποία περιλαμβάνουν πλεξούδες αλλά αυτό είναι κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που συμβαίνει σήμερα.



Η νέα αυτή μόδα με αυτές τις πλεξούδες για τους άντρες, οι οποίες ξεκίνησαν από τις ΗΠΑ και έρχονται από φέτος και εδώ στην Ελλάδα, δεν είναι τίποτε άλλο από μια προσπάθεια να γίνουν ακόμα πιο δυσδιάκριτες οι διαφορές ανάμεσα στα δύο φύλα και να αποδομηθεί η ανδροπρέπεια των αντρών.

Θα μπορούσε να την χαρακτηρίσει κανείς σαν έναν από τους πονηρους τρόπους της κίνησης των ΛΟΑΤ,(LGBT) ,έτσι ώστε να προκαλείται μεγαλύτερη σύγχυση και να αυξηθεί η ανωμαλία.

«Δεν επιτρέπεται εις γυναίκα να φορή ανδρικά ενδύματα, ούτε στον άνδρα να φορή γυναικεία ενδύματα, διότι καθένας που κάμνει αυτά, είναι αποκρουστικός και αηδιαστικός ενώπιον Κυρίου του Θεού σου.» (Δευτ. 22,5)



Στην αρχή όλα ξεκίνησαν με τον αντρικό κότσο και με τον καιρό αφού η Αμερική συνήθισε σε αυτήν την ιδέα και παρατήρησε ότι έχει αρκετή πέραση στον αντρικό κόσμο, αποφασίστηκε να προχωρήσουν στις διαφόρων ειδών αντρικές πλεξούδες. Έχουν γυριστεί και σχετικά βίντεο όπως το παρακάτω με οδηγίες προς τους ενδιαφερόμενους. Στους ίδιους ρυθμούς κινείται και η Ελλάδα με πλήθος ιστοσελίδων μόδας να προωθούν αυτού τους είδους τις διαστρεβλωμένες τάσεις για τον αντρικό πληθυσμό.


Σύντομα αν συνεχιστεί αυτή η μόδα, θα δημιουργηθούν σταδιακά και ειδικά μακιγιάζ και… μάσκαρα για άντρες! Η εφημερίδα Huffington Post έχει ήδη δημοσιεύσει στο παρελθόν άρθρα σχετικά με τον τρόπο που θα πρέπει οι άντρες να… βάζουν μάσκαρα!



Το να έχει ένας άντρας μακριά μαλλιά δεν αποτελεί θηλυπρέπεια από μόνο του. Ο ίδιος ο Χριστός παρόλο που είχε μακριά κόμη δεν υπήρχε τίποτε το αλλόκοτο επάνω του. Ακόμα και οι ορθόδοξοι ιερείς έχουν μακριά κόμη επειδή έτσι επιβάλλεται από την ελληνορθόδοξη παράδοσή τους.

Ο τρόπος όμως και η μόδα με την οποία ο καθένας δίνει στυλ στα μαλλιά του, και ειδικότερα οι σημερινές γενιές, είναι εντελώς άλλη υπόθεση. Ας προσπαθήσει ο αντρικός πληθυσμός να μην παρασύρεται από αυτού του είδους τις διεστραμμένες μόδες και ας αφήσει τις πλεξούδες και τα πλεξουδάκια στις γυναίκες!



«Η δεν γνωρίζετε, ότι όσοι διαπράττουν αδικίας, δεν θα κληρονομήσουν την βασιλείαν του Θεού; Μη πλανάσθε, ούτε πόρνοι ούτε ειδωλολάτραι ούτε μοιχοί ούτε θηλυπρεπείς ούτε αρσενοκοίται ούτε πλεονέκται ούτε κλέπται ούτε μέθυσοι ούτε ύβρισται ούτε άρπαγες θα κληρονομήσουν βασιλείαν Θεού.»(Α Κορ. 6,9-10)

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
nikosxeiladakis.gr

http://katohika.gr/nea-taksi-pragmaton/i-nea-moda-antrikou-xtenismatos/