Αυτή Είναι η Αλήθεια… «Μεταναστευτική Κρίση»… Επιβολή της Πολυπολιτισμικότητας στη Δύση(ΒΙΝΤΕΟ





…Οι Παγκοσμιοποιητές της Νέας Τάξης Πραγμάτων άνοιξαν Μια κερκόπορτα για να επιβάλουν τη μαζική μετανάστευση (η οποία στοχεύει στην καταστροφή των εθνών), την οποία οι ευρωπαίοι ψηφοφόροι είχαν προηγουμένως απορρίψει.


Η «μεταναστευτική κρίση» γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης από τις κυβερνήσεις, που επιβάλουν τη μαζική μετανάστευση στις δυτικές χώρες, των οποίων οι ψηφοφόροι έχουν συντριπτικά απορρίψει την αποτυχημένη πολιτική της πολυπολιτισμικότητας.
Ηγετικό Στέλεχος Ισλαμιστών: Επιτρέψτε μου να είμαι απολύτως σαφής. Ως Μουσουλμάνοι απορρίπτουμε την Δημοκρατία, απορρίπτουμε την εκκοσμίκευση και την ελευθερία και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Απορρίπτουμε όλα αυτά που εσείς ασπάζεστε ως ιδανικά. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο που να ονομάζεται Δημοκρατία στο Ισλάμ. Όταν μιλάμε για την Σαρία, ισχύει μόνο ο Νόμος της Σαρία.
Επειδή ο απώτερος στόχος μας ως Μουσουλμάνοι, είναι να καταστήσουμε το Ισλάμ να κυβερνάει όλον τον κόσμο. Ισλαμοποίηση ολόκληρης της υφηλίου, αυτός είναι ο απώτερος σκοπός κάθε μουσουλμάνου και κάθε κοινότητας.
Δημοσιογράφος: Ώστε καλείτε την κοινωνία να αποδεχθεί το Ισλάμ και ο πολυπολιτισμός είναι η συγκάλυψη. Η αλήθεια είναι ότι δεν σας νοιάζει ο πολυπολιτισμός, αλλά να φέρετε το Ισλάμ στην πόρτα της Ευρώπης. Τι έχετε να πείτε γι’ αυτό;
Ισλαμιστής ηγέτης: Ακόμη κι αν το πούμε αυτό, τι κακό έχει αυτό; Αφού αυτός είναι ο πραγματικός σκοπός μας.

Στο κεντρο πολλες κοπελες γνωρισαν την φρικη απο αλλοδαπους που εκμεταλευτηκαν την γιορτη με μοναδικο σκοπο να χουφτωνουν τις κοπελες σε βαθμο βιασμου.Πληθος αλλοδαπων ειχε συγκεντρωθει στο συνταγμα και οποια κοπελα περναγε αναμεσα στο πληθος των αλλοδαπων την χουφτωναν 50 με 100 ατομα το περιστατικο αυτο γινοταν για 2 με 3 ωρες απο τις 22:00 μεχρι τις 01:00 ο αριθμος των κοριτσιων που κακοποιηθηκαν με αυτον τον τροπο ειναι τριψηφιος οι κοπελες που ηταν και πολλες ανηλικες χουφτωθηκαν σε βαθμο βιασμου φωναζαν αλλες εκλεγαν μερικες λιποθυμησαν ακολουθησαν επεισοδια αναμεσα σε ελληνες και αλλοδαπους
Γκέτο λαθρομεταναστών το κέντρο της Αθήνας
Η προπαγάνδα αρχίζει από την 1η Δημοτικού
Ο δάσκαλος Δημήτρης Νάτσιος αποκαλύπτει μέσα από τα βιβλία που διδάσκονται οι μαθητές (από την πρώτη κιόλας δημοτικού) την πλύση εγκεφάλου και την προπαγάνδα που γίνεται στις μέρες μας με απώτερο σκοπό την ένταξη της χώρας μας στην πολυπολιτισμικότητα της νέας παγκόσμιας τάξης.
Ποιοι θέλουν να γίνουμε πολυπολιτισμικοί;