Η υπομονή του Βλαδίμηρου τελείωσε…στην Συρία δεν θα μείνει τίποτα όρθιο



Πύρινη ομιλία Β.Πούτιν: «Θα «καθαρίσουμε» τη Συρία από τους τρομοκράτες του Ομπάμα – Επιχείρηση διάσωσης των χριστιανών» (φωτό)

του Βασίλη Καπούλα

Με πύρινη ομιλία του στους ανώτερους αξιωματικούς ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, αποκάλυψε ουσιαστικά το εύρος της ρωσικής στρατιωτικής εμπλοκής στη Μέση Ανατολή λέγοντας πως σκοπός της Ρωσίας είναι «επιχείρηση διάσωσης» των Χριστιανών σε Συρία-Ιράκ από τους αδίστακτους τρομοκράτες του Μ.Ομπάμα

Ταυτόχρονα, άσκησε δριμεία κριτική στην Αμερικανική πολιτική της Μέσης Ανατολής για τις καταστροφικές συνέπειες και για πρώτη φορά κατονόμασε την Σαουδική Αραβία ως σύμμαχο της Ουάσινγκτον που έχει ορκιστεί να «καθαρίσει» την Συρία και το Ιράκ από Χριστιανούς και άλλες θρησκευτικές μειονότητες.

«Στο Λίβανο, Συρία και Ιράκ σχεδόν δύο εκατομμύρια Χριστιανοί και πέντε εκατομμύρια Χριστιανών σε όλη τη Μέση Ανατολή βρίσκονται σε διωγμό.

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ, ο Λευκός Οίκος είναι πρόθυμος να σπείρει το χάος στην πλούσια από πετρέλαιο περιοχή υποστηρίζοντας τις φανατικές ισλαμιστικές οργανώσεις όπως LIH και Al-Nusra Front», είπε ο Ρώσος Πρόεδρος.

«Το ηθικό καθήκον της Ρωσίας είναι να αλλάξει αυτό το τρομερό status quo στη Μέση Ανατολή είπε ο Β.Πούτιν και κάλεσε τους Ρώσους ανώτατους αξιωματικούς να προετοιμαστούν για «επιχείρηση διάσωσης» και με τη βοήθεια του Θεού να «καθαρίσουν» την Συρία από τους αδίστακτους τρομοκράτες του Μ.Ομπάμ.

Για τις καθημερινές κατηγορίες των ΗΠΑ, ότι η Μόσχα επιταχύνει και ενισχύει την στρατιωτική της παρουσία στη Συρία, αμερικανοί εμφάνισαν δορυφορικές εικόνες και αναφορές των υπηρεσιών πληροφοριών σχετικά με την κατασκευή αρκετών διαδρόμων προσγείωσης σε όλη τη Συρία ώστε να απογειώνονται και να προσγειώνονται τα γιγάντια An-225 «Mriya» τα οποία μεταφέρουν άρματα μάχης, βαρύ οπλισμό, επιθετικά όπλα και προσωπικό των ρωσικών ειδικών δυνάμεων για την καταπολέμηση των ριζοσπαστικών τρομοκρατικών ομάδων.

Yπενθυμίζουμε ότι ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, έχει δώσει εντολή να χτιστεί το υψηλότερο άγαλμα του Ιησού στον κόσμο στο Βλαδιβοστόκ ως σύμβολο της αναγέννησης της ρωσικής Άπω Ανατολής και του Χριστιανισμού παγκοσμίως

Το άγαλμα του Ιησού θα είναι ψηλότερο από αυτό του Ρίο ντε Τζανέιρο και του αγάλματος της Λισαβόνας. Προορίζεται δε ως σύμβολο της αναγέννησης της ρωσικής Άπω Ανατολής και της αναγέννησης του Χριστιανισμού παγκοσμίως όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει (δείτε σχετικά εδώ
Στο Βλαδιβοστόκ, το μνημείο θα αποτελείται από δύο μέρη: το ίδιο το άγαλμα και το καθεδρικό ναό προς τιμήν του Αρχαγγέλου Μιχαήλ.

Ο εκπρόσωπος του Λευκό Οίκου άσκησε κριτική την Τρίτη στις ρωσικές στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Συρία κατηγορώντας τη Μόσχα ότι προσπαθεί να δημιουργήσει μια κεντρική στρατιωτική βάση νότια της Λαττάκειας, προπύργιου του προέδρου Μ.Άσαντ

Ταυτόχρονα σήμερα ο Ρώσος Πρόεδρος Β.Πούτιν επισκέπτεται το πεδίο βολή Donguz στην περιοχή Orenburg στην κεντρική Ρωσία για να επιθεωρήσει την στρατηγική διοίκηση και το προσωπικό της άσκησης»Center-2015″...

Η άσκηση αυτή σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ αποτελεί την πρόβα τζενεράλε της μεγάλης στρατιωτικής εμπλοκής της Ρωσίας στη Συρία.

























http://gr-resistance.blogspot.gr/2015/09/blog-post_145.html