7 λόγοι για να δεις πορνό με το αγόρι σου





Άσε στην άκρη τα ταμπού και τις ντροπές και δες πορνό με τον αγαπημένο σου!

Πορνό. Και μόνο στο άκουσμα της λέξης κοκκινίζεις. Στην ιδέα και μόνο να παρακολουθήσεις με το αγόρι σου "παγώνεις". Σου φαίνεται αδιανόητο.
Όμως, δεν πρέπει να είναι. Επτά λόγοι έρχονται να σε πείσουν
ότι είναι καλό να βλέπεις πορνό με τον αγαπημένο σου.
Κάνει καλό στην υγεία σας

Το πορνό κάνει καλό τόσο στην υγεία όσο και στην ίδια τη σχέση. Δίνει την ευκαιρία στο να εκφραστούν οι επιθυμίες σας, ακόμη και οι πιο σκοτεινές. Μαζί με το σεξ και τον αυνανισμό, θεωρείται η καλύτερη τριάδα για μια υγιή σεξουαλική ζωή. Έρευνα που διεξήχθη το 2007 σε 600 Δανούς και Δανές, έδειξε πως η παρακολούθηση σκληρού πορνο είχε θετικές επιπτώσεις την υγεία τους.
Σε βγάζει έξω από τη ζώνη ασφαλείας σου

Αν δεν μπορείς να παρακολουθήσεις πορνό με τον σύντροφό σου, πόσο άνετα νιώθεις τελικά μαζί του; Για αυτό προσπάθησε να δείτε μαζί μια ερωτική ταινία η οποία θα σας φέρει κοντά και θα διώξει τυχόν αμηχανία μεταξύ σας.
Θα γίνεις κομμάτι της φαντασίας του

Όταν βλέπεις πορνό με το αγόρι σου, παράλληλα εκείνος θα φτιάχνει ερωτικά σενάρια με εσένα πρωταγωνίστρια. Θα "μπεις" στον άγνωστο και απαγορευμένο κόσμο του. Την ίδια στιγμή και εσύ θα φαντασιωθείς τον αγαπημένο σου, στα δικά σου σενάρια, στη δική σου φαντασία. Μην ντραπείς, άσε τον εαυτό σου ελεύθερο.
Θα καταλάβεις τι θέλει

Όλοι οι άνδρες σε τούτη τη γη βλέπουν πορνό, είτε σου αρέσει είτε όχι. Βλέποντας μαζί του πορνό θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις τι του αρέσει από πορνό και θα καταλάβεις λίγα περισσότερα πράγματα για τη σεξουαλικότητά του. Θα μπεις στο μυαλό του και στη φαντασία του. Μη θεωρήσεις ότι επειδή βλέπει πορνό έχει διεστραμμένο μυαλό, αντίθετα, είναι ένας σεξουαλικά φυσιολογικός άνθρωπος.
Θα μάθεις νέα κόλπα

Πέρα από την έξαψη και το ερωτικό της υπόθεσης, το να παρακολουθήσεις πορνό είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να μάθεις νέες κινήσεις και νέους τρόπους για να ερωτοτροπείς με τον σύντροφό σου. Θα πάρεις ιδέες σου λέω!
Μπορεί να σου αρέσει

Μπορεί να σου φαίνεται αδιανόητο να δεις πορνό με τον σύντροφό σου, ωστόσο δοκίμασέ το και που ξέρεις; Μπορεί να σου αρέσει τελικά αυτή η εμπειρία. Άλλωστε, μην ξεχνάς ότι όχι μόνο θα φύγουν τα όποια ταμπού που ίσως έχεις αλλά και ότι η ζωή είναι ένας μόνιμος πειραματισμός. Ποτέ δεν ξέρεις αν κάτι θα σου αρέσει, αν δεν το δοκιμάσεις.
Θα ικανοποιήσει και τους δυο σας

Οι φαντασιώσεις είναι ένα μεγάλο και σοβαρό κομμάτι σε μια σεξουαλική σχέση που παίζει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή της. Αν μπορέσετε μαζί να ικανοποιήσετε ένα μέρος των φαντασιώσεών σας θα σας βοηθήσει πολύ και θα μειωθούν οι πιθανότητες να ικανοποιηθείτε με άλλον παρτενέρ. Θα είστε ικανοποιημένοι και αυτό είναι το σημαντικότερο κομμάτι.

Πηγή: Elitedaily
http://taxalia.blogspot.gr/2015/02/7.html