Όλα για …Όλα (photos)


Πανικό έχει προκαλέσει στους παραγωγούς του λίαν δημοφιλούς στη Βρετανία ριάλιτι χορού Strictly Come Dancing ο τραυματισμός του μεγάλου αστεριού του σόου.Οι χορογράφοι της εκπομπής
του BBC1 τρέχουν πανικόβλητοι μετά την είδηση ότι η εκρηκτική Όλα Τζόρνταν κτύπησε στη διάρκεια γυρισμάτων ….ανταγωνιστικού σόου.





Η πανέμορφη 32χρονη Πολωνέζα στην καταγωγή χορεύτρια πιο συγκεκριμένα κτύπησε και αρκετά σοβαρά μάλιστα στη διάρκεια της συμμετοχής της στα γυρίσματα του ριάλιτι The Jump ( αφορά στα… χειμερινά σπορ) παραγωγής του Channel 4.


Εξέλιξη που ίσως σημάνει το τέλος της πολυετούς «καριέρας» της εκρηκτικής χορεύτριας που φέρεται να έχει δυσαρεστήσει έντονα τους παραγωγούς του Strictly Come Dancing μετά και τις φήμες ότι έχει έρθει σε σύγκρουση με τν παρτενέρ της Στιβ Μπάκσαλ μ έπειτα από την «ήττα» τους στην ψηφοφορία τον περασμένο μήνα.


Ενώ επίσημα το κανάλι εκφράζει την ανησυχία του για τον τραυματισμό της Τζόρνταν που εξακολουθεί να παίζει σημαντικό ρόλο στο σόου στους ομαδικούς χορούς έπειτα από την αποχώρηση του Μπάκσαλ ο προβληματισμός των ανθρώπων του για την εξέλιξη αυτή λίγες ημέρες πριν από το φινάλε της εφετινής έκδοσης του ριάλιτι είναι λίαν έντονος.


Με την ίδια την εντυπωσιακή χορεύτρια να έχει αφήσει να εννοηθεί πως σκέπτεται την αποχώρηση της από το Strictly Come Dancing λίγο καιρό πριν από τον τραυματισμό της στο γοφό και τα πόδια σε εσωτερική πίστα σκι στο Χέρντφορντσαϊντ.


Τραυματισμός ο οποίος βάζει πρόωρο τέλος τόσο στη συμμετοχή της στο The Jump που πρόκειται να αρχίσει τον Ιανουάριο ενώ κάτι ανάλογο πιθανότατα θα συμβεί και με την προοπτική να πάρει μαζί με τον 36χρονο σύζυγο τη Τζέιμς Τζόρνταν σε ένα άλλο σόου χόρου.
Πραγματικά όλα πηγαίνουν στραβά για την Όλα στο φινάλε της χρονιάς.















troktika.eu