Όλα του γάμου δύσκολα και η νύφη…ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Τον παντρεύτηκε για να…





Όταν η νύφη ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας, ο… γαμπρός δεν ήξερε.......... βασικά πράγματα για τη γυναίκα του.

Mέσα σε δύο χρόνια παντρεύεται… δύο φορές και μάλιστα και τους δύο με τους οποίους είχε συνάψει ερωτική σχέση πριν από τον πρώτο της γάμο! Ο λόγος για καθηγήτρια από την Πάτρα η οποία διατηρούσε σχέση με επιχειρηματία από τον χώρο του εμπορίου. Παράλληλα όμως είχε και εραστή. Έναν νεότερό της ο οποίος ασχολείται με την νέα τεχνολογία.

Φαίνεται όμως πως η καθηγήτρια έστω και αν δήλωνε ερωτευμένη με τον νεαρότερό της… για τους δικούς της λόγους επέλεξε τον επιχειρηματία. Για να «πικάρει» όμως τον εραστή έφθασε στο σημείο… να τον καλέσει και στον γάμο της!

Ο γάμος ήταν κοσμικό γεγονός για την Πάτρα καθώς το ζευγάρι ήταν γνωστό, και μάλιστα έτυχε και της ανάλογης προβολής. Η σχέση της με τον νεαρό συνεχίστηκε και κατά τη διάρκεια του γάμου! «Oταν ο σύζυγος έλειπε για δουλειές η κυρία οργίαζε με τον άλλον» είπε στην εφημερίδα Κόσμος, φίλος του πρώην ζευγαριού.

Μόνο που μπήκαν ψύλλοι στα αυτιά του συζύγου και μετά από τρικούβερτο καβγά… χώρισαν! Συμφώνησαν δε και σε διαζύγιο συναινετικό! Και φυσικά η κυρία είχε τους λόγους της. Γιατί προφανώς είχε συμφωνήσει με τον νεαρό εραστή πως μόλις χώριζε θα τον παντρεύονταν! Πληροφορίες αναφέρουν πως ο δεύτερος γάμος της πρωταγωνίστριας της υπόθεσης θα γίνει εντός του 2015!

http://www.makeleio.gr/?p=252761