9 αλλαγές που θέλει η σύζυγός σου να κάνεις για να γίνεις καλύτερος








Το δύσκολο κομμάτι, του να ρίξεις το κορίτσι και να το πείσεις πως εσύ είσαι ο ένας και μοναδικός πέρασε… Αυτό που δεν σου είπε κανένας –και μεταξύ μας δύσκολα θα σου το πει κάποιος- είναι πως από εδώ και πέρα, πρέπει να αγωνιστείς διπλά, για να την κρατήσεις ευχαριστημένη.
Υπάρχουν 9 αλλαγές που θέλει η σύζυγός σου να κάνεις, για να γίνεις καλύτερος σύζυγος και αν κάτσεις να διαβάσεις την λίστα παρακάτω, θα καταλάβεις πως δεν χρειάζονται δραματικές αλλαγές. Απλά, μικρά, καθημερινά πράγματα, με ελάχιστες αλλαγές, μπορούν να σε κάνουν, πρότυπο συζύγου!

Πρόταση μας:
Δοκίμασε τα, όλα! Γιατί η σχέση σου και η γυναίκα που έχεις στο πλευρό σου, χρειάζονται όλα όσα μπορείς να κάνεις!
Κάνε σεξ!
Οκ, αυτό το κάνεις θα μας πεις, αλλά το κάνεις σε ποσότητα στην αρχή. Μετά το ξεχνάς και αραιώνει η συχνότητα! Από την μία πλευρά είναι λογικό, καθώς η ρουτίνα γίνεται πιο δύσκολη, η καθημερινή τριβή κάνει την έλξη λιγότερο έντονη και το σεξ ξεχνιέται… Αν όμως εσύ, καταφέρεις να μην ξεχαστεί αυτό το κεφάλαιο και κάνεις στη σύζυγο σου σέξι εκπλήξεις, θα δεις πως η σχέση σας θα παραμείνει ζωντανή!
Δώσε χρόνο, χωρίς τα παιδιά!
Τα παιδιά απασχολούν τη μέρα της συζύγου σου στο 100%. Κάνε της ένα μικρό δώρο καθημερνά και χάρισε της 15 λεπτά χωρίς την σκέψη των παιδιών! Ρώτα την τι θέλει να κάνει αυτά τα λεπτά ελευθερίας και είτε ασχολήσου εσύ (να βάλεις π.χ τα παιδιά για ύπνο) είτε κάτσε μαζί της και απολαύστε τον χρόνο χωρίς τα παιδιά!
Διώξτην από το σπίτι!
Όχι δεν εννοούμε να την στείλεις στην μητέρα της… Αυτό δεν θα σε κάνει καλύτερο σύζυγο. Αλλά το να περνάτε κάθε ελεύθερο λεπτό που έχει, μαζί, μέσα στο σπίτι, δεν θα σας φέρει πιο κοντά. Αντίθετα, μπορέι να την οδηγήσει από την απελπισία ως την κατάθλιψη! Διώξτην από το σπίτι και ζήτα της να πάει βόλτα με τις φίλες της! Και θα απολαύσει τον ελεύθερο χρόνο της και θα της λείψεις!
Μην κολλάς
Μην κολλάς σε σκέψεις του παρελθόντος και μεθοδολογίες που χρησιμοποιούσες παλαιότερα για να επιλύσεις κρίσεις! Μην προσπαθείς να κερδίσεις μία διαμάχη! Μερικές φορές αρκεί να ξεκολλήσεις και να αποδεχθείς πως διαφωνείς με τη σύζυγό σου ειδάλλως θα καταλήξεις με φωνές και επιπλέον καυγάδες που δεν χρειάζονται!
Άκου την άποψη της
Σταμάτα να την βάζεις στο αθόρυβο και απλά να κουνάς το κεφάλι σου καταφατικά όταν σου εξηγεί την άποψη της! Κάτσε και άκουσε την προσεκτικά ακόμα και αν πιστεύεις ότι βρίσκεται σε τελείως άλλο επίπεδο σκέψης από το δικό σου! Το θέμα δεν είναι μόνο να συμφωνείς μαζί της. Αρκεί να την ακούς και να δείξεις πως την υπολογίζεις!
Φλέρταρε την!
Όταν ήσασταν στα πρώτα στάδια της σχέσης σας, την φλέρταρες όλη την ώρα, της έκανες κομπλιμέντα και την ανέβαζες ψυχολογικά χωρίς δεύτερη σκέψη… Όλα αυτά, αφού «έδεσες τον γάιδαρό σου», τα ξέχασες! Η σύζυγός σου, λοιπόν, σου φωνάζει πως θέλει να συνεχίσεις να την φλερτάρεις!
Διώξε το άγχος
Έρευνες έχουν δείξει –και πιο συγκεκριμένα, η πιο πρόσφατη έρχεται από το Πανεπιστήμιο της Βρετανικής Κολομβίας- πως όσο παλεύεις να μην δημιουργήσεις ένταση μέσα στη σχέση σας, δημιουργείς περισσότερα προβλήματα! Οπότε, η σύζυγός σου, ενδόμυχα σου ζητάει να διώξεις το άγχος που νιώθεις, για να κρατήσεις την ηρεμία μέσα στη σχέση σας και να αφήσεις την καθημερινότητα σας, να κυλίσει σύμφωνα με όσα σας συμβαίνουν!
Γύρνα τον χρόνο πίσω
Δεν είπαμε να ξεθάψεις το παντελόνι καμπάνα που φορούσες στα νιάτα σου και τον χρυσό σταυρό, αλλά να γυρίσεις τον χρόνο πίσω, στην αρχή της σχέσης σας και να της υπενθυμίζεις γιατί καταλήξατε μαζί! Αραιά και που, κάτσε μαζί της να δείτε παλιές σας φωτογραφίες ή να διαβάσετε μηνύματα και γράμματα, που έχετε ανταλλάξει!
Πες της σ αγαπάω
Μπορεί να το νιώθεις και να θεωρείς περιττό να το λες κάθε μέρα, γιατί πιστεύεις πως είναι αυτονόητο, αλλά δεν είναι! Μόνο στο άκουσμα της έκφρασης, η γυναίκα σου θα νιώσει ακόμα πιο όμορφα και θα είσαστε πιο δεμένοι! Οπότε καθημερινά, πρέπει να της λες πόσο την αγαπάς και γιατί την αγαπάς!
http://kostasliourtas.blogspot.gr/