7 στάσεις για πρωινό σεξ,μία για κάθε ένα πρωινό της εβδομάδας !!!




Μία για κάθε μέρα της εβδομάδας!


Εκμεταλλευτείτε την πρωινή στύση του και δοκιμάστε αυτές τις στάσεις για να ξεκινήσετε τη μέρα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!


Όταν το πρώτο πράγμα που κάνετε το πρωί είναι σεξ με τον καλό σας, απελευθερώνετε στον οργανισμό και των δυο σας την ορμόνη ωκυτοκίνη, η οποία προσφέρει ευεξία και σας κάνει να νιώθετε συνδεδεμένοι ο ένας με τον άλλον για το υπόλοιπο της μέρας.


Να λοιπόν ένας καλός τρόπος να ανοίξετε με όρεξη τα μάτια και να πιάσετε δουλειά! Ακολουθούν 7 στάσεις για πρωινό σεξ που μπορείτε να δοκιμάσετε πριν τον καφέ σας...


Μία για κάθε μέρα της εβδομάδας!


#1: Χαλαρή Κυριακή ξαπλωμένοι στο πλάι (στάση κουτάλι)
Αυτή είναι η ιδανική στάση για πρωινό σεξ. Μπορεί μάλιστα να έχετε ξυπνήσει ήδη τοποθετημένοι στη σωστή θέση, με τον σύντροφό σας να σας κρατά από πίσω στην αγκαλιά του. Είναι βέβαιο ότι θα τρίβεται πάνω σας λόγω των πρωινών ορέξεων, επομένως το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απαντήσετε κουνώντας τους γοφούς σας, στέλνοντάς του τα δικά σας θετικά μηνύματα.
Πρωινή Σεξοσυμβουλή: Η στάση κουτάλι είναι η καλύτερη σεξουαλική στάση αν ανησυχείτε για την αναπνοή σας, μιας και δεν χρειάζεται να αναπνέετε ο ένας στο πρόσωπο του άλλου όταν τον έχετε στην πλάτη σας. Ωστόσο, εξακολουθείτε να νιώθετε κοντά ο ένας με τον άλλο, καθώς σας αγκαλιάζει σφιχτά από πίσω.


#2: Η ιεραποστολική στάση της Δευτέρας που κολακεύει
Είναι ό,τι πρέπει για το δύσκολο πρωινό της Δευτέρας, όταν προσπαθείτε με το ζόρι να ανοίξετε τα μάτια σας. Απλά θα έρθει πάνω σας και θα κάνει εκείνος όλη τη δουλειά, ενώ εσείς ξαπλώνετε και απολαμβάνετε!
Πρωινή Σεξοσυμβουλή: Αν το πρωινό φως σας αγχώνει, αυτή η στάση είναι ιδανική για να τεντώσετε το σώμα σας στο κρεβάτι και να φανείτε λεπτή και σέξι!


#3: Τρίτη - Αφήστε τον να έρθει να σας βρει από πίσω
Δεν χρειάζεται καν να σηκωθείτε στα τέσσερα... απλά ξαπλώστε μπρούμυτα και δώστε του τη δυνατότητα να έρθει πάνω σας από πίσω. Όπως και στη στάση κουτάλι, θα έχετε αρκετό χώρο για να αποφύγετε τις δύσοσμες ανάσες, ιδίως αν αυτός είναι καθιστός και αρκετά μακριά από εσάς, απολαμβάνοντας την εκπληκτική θέα της πίσω πλευράς σας!
Πρωινή Σεξοσυμβουλή: Με αυτή τη στάση, ενδέχεται να πιεστεί η κύστη σας, γι' αυτό φροντίστε να κάνετε συνήθεια τη νυχτερινή επίσκεψη στο μπάνιο, ώστε να μη χρειαστεί να διακόψετε πρόωρα τη φυσική ροή των πραγμάτων.


#4: Φτάσαμε στα μισά της εβδομάδας, ώρα για ντους
Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο (και νερό) το πρωί και να βρείτε λίγη ώρα και για σεξ, ενσωματώνοντάς το στο πρωινό σας ντους. Το ντους είναι ένας πολύ σέξι τρόπος για να ξεκινήσετε τη μέρα σας παρέα και να βγείτε από το μπάνιο ακόμα πιο φρέσκοι και αναζωογονημένοι!
Πρωινή Σεξοσυμβουλή: Βεβαιωθείτε ότι έχετε φτιάξει ατμόσφαιρα αφήνοντάς τον να μπει πρώτος. Όταν το μπάνιο γεμίσει ζέστη και ατμούς, κάντε του έκπληξη! Καλό θα είναι να επενδύσετε σε ένα αντιολισθητικό χαλάκι για τη μπανιέρα σας, αν σκοπεύετε να το εντάξετε στην εβδομαδιαία ρουτίνα σας.


#5: Πρωινό Πέμπτης στη στάση Τ
Η στάση Τ μοιάζει λίγο με τη στάση κουτάλι... Ο σύντροφός σας ξαπλώνει πλάγια ενώ εσείς ξαπλώνετε ανάσκελα με το πόδι σας πάνω από το γοφό του, ώστε να μπαίνει μέσα σας από κάτω και τα σώματά σας να σχηματίζουν το σχήμα του Τ. Είναι εύκολη και δεν θέλει πολλή προσπάθεια. Επιπλέον, σας δίνει αρκετό χώρο για να νιώσετε άνετα με την αναπνοή και τα νυσταγμένα μάτια. Εκτός αυτού, είναι η ιδανική στάση για να φτάσει το πέος του στο σημείο G σας!
Πρωινή Σεξοσυμβουλή: Σε αυτή τη στάση μπορεί εύκολα να ερεθίσει και την κλειτορίδα σας, γιατί τα πόδια σας είναι ορθάνοιχτα! Πάρτε το χέρι του και οδηγήστε το εκεί που πρέπει να είναι, ή παίξτε με τον εαυτό σας!


#6: Κεφάτες Παρασκευές με στοματικό ξύπνημα!
Αν θέλετε να του προσφέρετε μια φαντασίωση που θα σκέφτεται όλη μέρα, κάντε το όνειρό του πραγματικότητα και κάντε του στοματικό σεξ το πρωί. Κάθε άντρας εύχεται να ξυπνήσει ένα πρωί με το σκληρό πέος του να βρίσκεται στο στόμα μιας γυναίκας. Κάντε το πραγματικότητα.
Θα νιώσετε τέλεια μόλις δείτε το τεράστιο χαμόγελο ευχαρίστησης στο πρόσωπό του και να είστε σίγουρη ότι θα σας το ανταποδώσει το βράδυ, όταν έρθει η σειρά σας!
Πρωινή Σεξοσυμβουλή: Μπορεί να νιώθετε κουρασμένη, αλλά αν θέλετε να τον στείλετε στη δουλειά με μια καυτή ερωτική εικόνα στο μυαλό του, ξυπνήστε και κάντε του το καλύτερο στοματικό της ζωής του! Γίνετε θεά του σεξ και η επιβράβευση δεν θα αργήσει να έρθει.


#7: Σάββατο με πρωινή γυμναστική στο κρεβάτι
Ήρθε το σαββατοκύριακο και έχετε ετοιμάσει κάτι καλό για πρωινό στην κουζίνα. Απολαύστε το και μετά κάψτε τις θερμίδες με άφθονο, καταπληκτικό πρωινό σεξ.
Εφόσον δεν έχετε να πάτε πουθενά, επιστρέψτε στο κρεβάτι και εκμεταλλευτείτε το όσο αντέχετε! Χρόνος υπάρχει μέχρι το μεσημέρι και ακόμα περισσότερος...

Πρωινή Σεξοσυμβουλή: Ανοίξτε τις κουρτίνες και αφήστε το πρωινό φως να μπει, ώστε να θαυμάσει ο σύντροφός σας την αγνή φυσική ομορφιά σας. Το πρωινό φως κάνει το σώμα να φαίνεται φρέσκο και σέξι. Σκαρφαλώστε πάνω του και προσφέρετέ του την καλύτερη θέα.
http://ta-masalia.blogspot.gr/2014/01/7_13.html