Η καλύτερη θεραπεία για την φλεγμονή των αρθρώσεων



Η φλεγμονή των αρθρώσεων ενσωματώνει ένα τεράστιο μείγμα προβλημάτων υγείας, για παράδειγμα, αρθρίτιδα, ουρική αρθρίτιδα και οσφυϊκή σπονδυλική στένωση.

Η κοινή ιατρική δεν είναι ισχυρή στη θεραπεία του πόνου των αρθρώσεων, αλλά οι φυσικές θεραπείες μπορούν να βοηθήσουν τις παλιές φαρμακευτικές αγωγές.

Αυτή η θεραπεία αποτελείται από πιπέρι καγιέν και λάδι καρύδας.




Το πιπέρι καγιέν είναι γεμάτο με καψαϊκίνη.

Αυτή η ένωση είναι έντονα αντι-φλεγμονώδης και αναλγητική.

Έχει διαπιστωθεί ότι μετριάζει τον πόνο.

Μια μελέτη που διανεμήθηκε σε κλινικούς θεραπευτές έκανε γνωστό ότι η κρέμα καψαϊκίνης έδωσε "ουσιαστικά περισσότερη ανακούφιση» σε ασθενείς που εμφάνισαν αρθρίτιδα, που σχετίζεται με τον πόνο, από ό, τι το εικονικό φάρμακο, οδηγώντας τους ερευνητές να συμπεράνουν ότι « η κρέμα καψαϊκίνης είναι προστατευόμενη και βιώσιμη θεραπεία για την αρθρίτιδα . "


Το λάδι καρύδας για την κοινή φλεγμονή θεωρείται ως μία από τις καλύτερες φυσικές θεραπείες. Περιέχει μια έκτακτη συγκέντρωση λιπών που είναι γνωστή ως μέση αλυσίδα λιπαρών οξέων . Εμφανίζουν εξαιρετικές ιδιότητες ανάρρωσης και αναπλήρωσης.

Το κοκοφοινικέλαιο έχει την ικανότητα να μειώνει επαρκώς την φλεγμονή και χρησιμεύει για την ανακούφιση των φλεγμονωδών ιστών και των αρθρώσεων .

Η καλύτερη θεραπεία για την φλεγμονή των αρθρώσεων

Συστατικά

2 κουταλιές της σούπας πιπέρι καγιέν
1/2 φλιτζάνι λάδι καρύδας Οδηγίες

Αναμείξτε πιπέρι καγιέν και λάδι καρύδας μαζί. Εφαρμόστε απ''ευθείας πάνω στην πληγή. Η αξιόπιστη εφαρμογή αυτού του μίγματος θα μειώσει την αρθρική φλεγμονή εντελώς.

Πηγή: livingtraditionally.com

Παραπομπή: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/1954640

healthyfoodhouse

Απόδοση Κειμένου dorieas

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ