Το πρώτο... αεροπλανικό πορνό βίντεο με κάμερα drone είναι γεγονός [εικόνες & βίντεο]






Το πρώτο πορνό που γυρίστηκε με κάμερα εξ αποστάσεως (drone) είναι γεγονός. Τρεις παραγωγοί από ανεξάρτητη κινηματογραφική εταιρεία της Νέας Υόρκης φιλμάρισε εξ ολοκλήρου με κάμερα HD drone σκηνές στη φύση με ζευγάρια στρέιτ και γκέι, που κάνουν σεξ σε μαγευτικές τοποθεσίες: Φάρμες, βουνά, παραλίες, δάση.




Οι παραγωγοί, Brandon LaGanke και John Carlucci,δημοσίευσαν το διάρκειας τριών λεπτών φιλμ υπό τον τίτλο Drone Boning το οποίο είναι ελεύθερο για παρακολούθηση στο vimeo.



Τα πλάνα είναι γυρισμένα από μεγάλη απόσταση, με μερικά ζευγάρια να είναι δύσκολο να εντοπιστούν κι αυτό κάνει τους δημιουργούς να θεωρούν πως δημιούργησαν τέχνη κι όχι πορνογραφία.

«Θέλαμε να εξερευνήσουμε την ιδέα του να κάνεις πορνό κι όχι πόλεμο», λέει ο Brandon LaGanke σύμφωνα με το ibitimes.co.uk. - See more at: http://ingossip.gr/?q=post/%CF%84%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BB%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%BD%CF%8C-%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF-%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CE%AC%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B1-drone-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B3%CE%B5%CE%B3%CE%BF%CE%BD%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF#sthash.EWTan7fi.dpuf