Καθώς έκαναν την βόλτα τους ανακάλυψαν αυτή την αποθήκη. Τι λέτε να είχε μέσα ;














Ένας φωτογράφος στην Πορτογαλία καθώς έκανε μια βόλτα στην ύπαιθρο είδε ξαφνικά έναν αχυρώνα με μια αποθήκη. Δεν ήξερε τι μπορεί να υπάρχει μέσα σε αυτή και μετά από μια εξερεύνηση που έκανε περιμετρικά αποφάσισε να μπει και στο εσωτερικό. Με που μπήκε μέσα το σαγόνι του έπεσε στο πάτωμα. Ήταν ένα όνειρο. Πήγε μέχρι την αγροικία και ρώτησε αν μπορεί να μπει στο εσωτερικό αυτής της αποθήκης. Ο ιδιοκτήτης διηγήθηκε την ιστορία στον φωτογράφο και τον έβαλε να ορκιστεί ότι δεν θα πει σε κανέναν που βρίσκεται το μέρος. Του έδωσε την άδεια να μπει μέσα και να τραβήξει μερικές φωτογραφίες.
Η ιστορία :

Κρυφοκοιτάζοντας από το παράθυρο είδε δεκάδες συλλεκτικά αυτοκίνητα γεμάτα σκόνη.

Ο ιδιοκτήτης του εκτροφείου είπε στον φωτογράφο ότι τα αυτοκίνητα κάποτε ανήκαν σε έναν έμπορο αυτοκινήτων που μάζευε σπάνια και μοναδικά οχήματα και τα αποθήκευε σε αυτό το κτήριο.

Έχουν μείνει ανέγγιχτα για πάνω από 30 χρόνια.

Ο ιδιοκτήτης του εκτροφείου συμφώνησε με τον φωτογράφο να τραβήξει όσες φωτογραφίες θέλει αλλά υπό έναν όρο…..

Να κρατήσει την τοποθεσία του μέρους αυτού μυστική……

Αμέσως συμφώνησε και άνοιξε η πόρτα για να μπει μέσα.


Βρήκε μερικά από τα πιο σπάνια αυτοκίνητα του κόσμου.


Ο φωτογράφος έκανε μια σχετικά χαζή ερώτηση, αν κάποιο από τα αυτοκίνητα είναι προς πώληση με την απάντηση που πήρε να είναι ένα μεγάλο «ΟΧΙ».


Ο έμπορος έκλεισε τις πόρτες αυτής της αποθήκης στα τέλη της δεκαετίας του '70 ή στις αρχές του 80 και τα αυτοκίνητα κάθονται ακίνητα μέχρι και σήμερα.




Κάτω από αυτή την στέγη υπάρχουν 180 σπάνια αυτοκίνητα.






http://kostasliourtas.blogspot.gr/