Όλη η αλήθεια για τη σχέση του Προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα με τον Σατανισμό






Είναι γνωστό ότι ο Μπαράκ Ομπάμα αλλά και η Χίλαρι Κλίντον θεωρούν τον Saul Alinsky μέντορά τους.

Είναι επίσης γνωστό ότι ο Alinsky, ο αριστερός γκουρού και «οργανωτής κοινοτήτων» (κάτι σαν πολιτικός στρατολόγος, άνθρωπος που μαθαίνει να χειρίζεται τους συνομιλητές του και να χειραγωγεί συζητήσεις), αφιέρωσε το βιβλίο του «Κανόνες για Ριζοσπάστες» στον Σατανά.

Επιπλέον, το 1972 σε συνέντευξή του στο Playboy, ο Alinsky δήλωσε ότι θαύμαζε τόσο πολύ το Σατανά που θα προτιμούσε να πάει στην κόλαση από τον ουρανό.

Ο Alinsky μιλούσε συνεχώς για το θαυμασμό του στο πρόσωπο του Εωσφόρου, ο οποίος όπως χαρακτηριστικά έλεγε «υπήρξε ο πρώτος ριζοσπάστης που επαναστάτησε εναντίον του κατεστημένου και το έκανε τόσο αποτελεσματικά, ώστε δημιούργησε το δικό του βασίλειο».



Πολλοί διαφωνούν όταν ακούν ότι ο Ομπάμα αλλά και όλοι όσοι θαύμαζαν τον Alinsky είναι επίσης Σατανιστές. Ο χαιρετισμός όμως του Ομπάμα αποτελεί αδιάσειστη απόδειξη για τη σχέση του Αμερικανού προέδρου με τον Σατανισμό.

Η συγκεκριμένη χειρονομία είναι χαιρετισμός που χρησιμοποιείται από τους Σατανιστές, ώστε να αναγνωρίζονται μεταξύ τους… ΠΗΓΗ