Δείτε 5 πράγματα που δεν πρέπει να ξεστομίσετε ποτέ σε μία γυναίκα!




Επειδή στηρίζουμε και τους άντρες αναγνώστες μας!

Καλοί, χρυσοί οι άντρες, χωρίς αυτούς φυσικά και δεν μπορούμε να ζήσουμε αλλά είναι και κάποιες φορές που θέλουμε να τους... πνίξουμε διότι φαίνονται ανίκανοι να αντιληφθούν κάποιους βασικούς κανόνες της γυναικείας ιδιοσυγκρασίας!...


Ποιοι είναι αυτοί; Η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών δεν θέλει να ακούσει την αλήθεια που βλέπει ο άλλος αλλά την αλήθεια που ισχύει για εκείνη!

Ακόμα και η καλύτερή μας φίλη αν μας πει ότι παχύναμε, με όλη την καλή διάθεση και αγάπη που μας έχει, μπορεί να κάνουμε ότι το δεχόμαστε απλά και αβασάνιστα, αλλά εκτός του ότι για την επόμενη μέρα θα σκεφτόμαστε μονίμως τα βαριά αυτά λόγια, τουλάχιστον για κανένα μισάωρο θα αποφύγουμε να την κοιτάξουμε στα μάτια για να μην δει τη... σπίθα ενός αδιόρατου θυμού μέσα σε αυτά!

Παρακάτω λοιπόν, σας έχουμε κάποια βασικά πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να πείτε στην καλή σας γιατί πολύ απλά δεν θα τη βγάλετε καθαρή! Εξαιρετικά αφιερωμένο στον προβληματισμένο άντρα εκεί έξω...

1. Δεν ξέρω... εσύ τι λες: Αν κάνετε το λάθος και ξεστομίσετε τη φράση αυτή, τότε το έχετε χάσει τι παιχνίδι! Πρώτον, όταν μία γυναίκα ξέρει τι θέλει δεν ρωτάει, απλά το δηλώνει και εύχεται από μέσα της να εισακουστεί η ευχή αυτή!

Δεύτερον, και πιο σημαντικό, δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από έναν άντρα που είναι αποφασιστικός, ακόμα και αν η απόφαση αυτή έχει να κάνει με το ποια ταινία θα δείτε! Μην παραπονιέστε λοιπόν ότι κάνετε πάντα ότι θέλει εκείνη διότι αφενός είστε αναποφάσιστοι, χαρακτηριστικό αντρικό γνώρισμα, και δεύτερον εφόσον τις δίνετε το δικαίωμα της επιλογής, να ξέρετε ότι θα το πάρει με οποιοδήποτε κόστος!

2. Ηρέμησε: Βλέπετε ότι τα νεύρα της δεν είναι καλά. Είτε γιατί έχει τσακωθεί με την μητέρα της, είτε γιατί βρήκε επιτέλους το παντελόνι των ονείρων της και τελικά της κάνει τα οπίσθια να φαίνονται σαν την πλατεία Ομονοίας!

Δεν έχετε απολύτως κανένα δικαίωμα να της πείτε ένα απλό ηρέμησε ή χαλάρωσε! Και ξέρετε γιατί; Γιατί ακόμα κι αν εσείς πιστεύετε 100% τα λόγια που ξεστομίζετε, εκείνη θα το πάρει το λιγότερο σαν ειρωνία με αποτέλεσμα να την πληρώσετε εσείς! Η γυναίκα δεν χαλαρώνει ποτέ, παρά μόνο όταν βρίσκεται σε σπα, και αυτό σπάνιο με την οικονομική κρίση πια! Το να δώσετε μία απλή συμβουλή, δεν της λέει κάτι, μη σας πούμε ότι της ερεθίζει ακόμα περισσότερο τα νεύρα! Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να την ακούσετε χωρίς καν να μιλάτε! Ανά τακτά χρονικά διαστήματα γουρλώστε και λίγο τα μάτια σε ένδειξη είτε εκπλήξης είτε αγανάκτησης! Ελπίζουμε να την βγάλετε καθαρή...

3. Πάχυνες: Θεωρούμε ότι όταν ένας άντρας ξεστομίζει κάτι τέτοιο σε μία γυναίκα, μάλλον έχει πάρει απόφαση να εγκαταλείψει τον μάταιο τούτο κόσμο παριστάνοντας τον καμικάζι αυτοκτονίας!

Η γυναίκα, από τη στιγμή που αντιλαμβάνεται τον εαυτό της, θέλει απλά να είναι ωραία! Δεν υπάρχει άνθρωπος γένους θηλυκού που να μην έχει κάνει δίαιτα έστω και μία φορά στη ζωή του, ακόμα και εκείνες που ισχυρίζονται ότι η εξωτερική εμφάνιση είναι κάτι ασήμαντο! Το να πει λοιπόν ένα αγόρι σε ένα κορίτσι ότι έβαλε κάποια κιλά, είναι σαν να της μπήγει το μαχαίρι στην καρδιά και να το στριφογυρίζει κιόλας! Αυτό που έχετε να κάνετε είναι απλά να σιωπήσετε και να είστε σίγουροι ότι θα το αντιληφθεί μόνη της κάποια στιγμή. Αν γυρίσει και σας πει βέβαια, «μα καλά αφού βλέπεις ότι πάχυνα γιατί δεν μιλάς», σφίξτε τα δόντια και κάντε υπομονή! Θα περάσει...

4. Μήπως να ξυριζόσουν: Βρε ανίδεοι τι δεν καταλαβαίνετε; Αν μία γυναίκα έχει λίγη τριχούλα παραπάνω δεν είναι επειδή βαριέται να ξυριστεί, αλλά επειδή περιμένει να κάνει λέιζερ ή αποτρίχωση!

Και μην πείτε ότι αυτά είναι περιττά, γιατί αν πέσετε σε καμία που απλά ξυρίζεται, ξενερώνετε και της προτείνετε άλλες μεθόδους που θα αφήνουν το δέρμα απαλό! Ε λοιπόν οι άλλες αυτές μέθοδοι απαιτούν και λίγο.... μεγάλωμα τρίχας και αν δεν σας αρέσει απευθυνθείτε αλλού! Επίσης, μην παίρνετε μία γυναίκα ένα τέταρτο πριν για να της ανακοινώσετε ότι θα πάτε στην παραλία! Δεν προλαβαίνει να ετοιμαστεί, δεν θα προλάβει να έρθει και θα την εκνευρίσετε κιόλας! Εμείς σας προειδοποιήσαμε...

5. Έχεις περίοδο: Ο μόνος λόγος που σας επιτρέπεται να ξεστομίσετε τη φράση αυτή, είναι αν τη συνεχίσετε με το, «το λέω γιατί μεγάλωσε το στήθος σου»! Μόνο έτσι... Αλλιώς πολύ λυπόμαστε αλλά δεν έχετε καμία τύχη!

Το να ρωτήσετε κάτι τέτοιο μία γυναίκα, σημαίνει ότι γκρινιάζει, ότι είναι στην τσίτα και όλα της φταίνε. Μπορεί αυτό να είναι πέρα για πέρα αλήθεια, αλλά η ίδια το γνωρίζει καλύτερα από όλους οπότε δεν χρειάζεστε διευκρινίσεις...

Η απόλυτη τιμωρία σας θα είναι φυσικά να πάτε να της αγοράσετε σερβιέτες και ταμπόν από το σούπερ μάρκετ, που αν μας ρωτάτε δεν υπάρχει χειρότερο για τον αντρικό εγωισμό.

Αλλά για να την έχετε φτάσει στο σημείο αυτό, μάλλον σας άξιζε!
http://www.plektani.gr/2013/05/5_8.html