Μυτιλήνη: Αυτός είναι ο αλλοδαπός που ασέλγησε σε ανήλικη

Δεν υπάρχουν σχόλια :




Με εντολή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Μυτιλήνης δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 33χρονου από το Μπανγκλαντές, ο οποίος κατηγορείται ότι στις 20 Ιουνίου ασέλγησε σε ένα 14χρονο κορίτσι


Με εντολή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Μυτιλήνης δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 33χρονου από το Μπανγκλαντές, ο οποίος κατηγορείται ότι στις 20 Ιουνίου πήρε ένα 14χρονο κορίτσι από την παιδική χαρά του πάρκου Αγίας Ειρήνης στη Μυτιλήνη όπου έπαιζε, το παρέσυρε σε έναν απόμερο χώρο στο παρκινγκ και ασέλγησε πάνω του.


Πρόκειται για τον MIZAN KAZI του ANAYAT και της ANWARA, που γεννήθηκε στις 5 Ιουλίου 1984 στο Μπαγκλαντές και είχε απασχολήσει ξανά τις αστυνομικές αρχές, αφού εμπλεκόταν σε υπόθεση εκβιασμού εις βάρος ομοεθνή του. Σε βάρος του έχει δικογραφία για κατάχρηση σε ασέλγεια με παθόντα ανήλικο και αποπλάνησης παιδιού, που είχε συμπληρώσει τα 14 αλλά όχι τα 15 έτη.

Η δημοσιοποίηση έχει χρονική διάρκεια έξι μηνών και αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων. Η Ασφάλεια Μυτιλήνης παρακαλεί όποιον έχει πληροφορίες για τον 33χρονο, να επικοινωνήσει μαζί της με την διαβεβαίωση ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου