Αποκαλύπτουμε… Σοκαριστική ανακάλυψη των ρωσικών ραντάρ!!! Σε δεινή θέση το ΝΑΤΟ!




Θα γίνει παραδεκτό το γεγονός ή θα αποκρυφτεί για ακόμα μία φορά;

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δήλωσε ότι τα ρωσικά και συριακά ραντάρ απέδειξαν ότι βελγικά τζετ χτύπησαν το συριακό χωριό Hassajek! Πρόκειται για χωριό κοντά στο Χαλέπι, που σύμφωνα με τα στοιχεία βομβαρδίστηκε από τους ειρηνοποιούς του ΝΑΤΟ που κόπτονται για τις ρωσικές επιδρομές!

ΤΟ ρωσικό ΥΠΑΜ αναμένεται το προσεχές διάστημα να παρουσιάσει με λεπτομέρειες το σχέδιο πτήσης του πολεμικού αεροσκάφους, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου ο Igor Konashenkov.

«Η Ρωσία έχει αποτελεσματική άμυνας αέρος και παρατηρεί συνεχώς την κατάστασης πάνω από σχεδόν όλο το σύνολο του συριακού εναέριου χώρου. Εκτός από εμάς, τα συριακά συστήματα αεράμυνας που έχουν αποκατασταθεί κατά το πρόσφατο παρελθόν ελέγχουν επίσης τον εναέριο χώρο. Αυτό που λέμε δεν είναι αβάσιμο και σήμερα θα παρουσιάσουμε πληροφορίες σχετικά με τη διαδρομή της πτήσης και τη δράση αεροσκάφους της βελγικής Πολεμικής Αεροπορίας και αεροσκάφους της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ στο εναέριο χώρο της Συρίας στις 18 Οκτωβρίου «, τόνισε ο Konashenkov.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δεσμεύτηκε επίσης να παρουσιάσει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τη κίνηση των βελγικών F-16 πάνω από τη Συρία και στις βελγικές αρχές. «Ο υπουργός Άμυνας του Βελγίου είτε παραπλανεί σκόπιμα τη διεθνή κοινότητα ή το βελγικό Υπουργείο Άμυνας από κοινού με τις Ηνωμένες Πολιτείες εξαπατούν τις αρχές της χώρας», σχολίασε ο Konashenkov.

«Στις 3:55 π.μ., τοπική ώρα τα τζετ πραγματοποίησαν επίθεση στο κουρδικό χωριό Hassajek στην επαρχία Χαλέπι. Ως αποτέλεσμα των βομβαρδισμών, δύο σπίτια καταστράφηκαν, έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν και τέσσερις τραυματίστηκαν σε διάφορους βαθμούς σοβαρότητας,» πρόσθεσε ο Konashenkov.

«Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η αμερικανική ηγεσία και οι σύμμαχοι πραγματοποιούν επιθέσεις εναντίον αμάχων, ενώ αρνούνται την ενοχή τους. Γάμοι, κηδείες, νοσοκομεία, αστυνομικά τμήματα, συνοδείες, ακόμη και συριακά στρατεύματα που μάχονται εναντίον των τρομοκρατών του Daesh στο Ντέιρ αλ-Ζορ έχουν χτυπηθεί από τα πυρά τους», κατέληξε ο Ρώσος Στρατηγός.
ΠΗΓΗ