Ιταλία: Δημοσιογράφος διώκεται επειδή φορά Σταυρό – Ξεκινούν οι διωγμοί στην Ευρώπη







Στόχος της «πολυπολιτισμικότητας» δεν είναι η συνύπαρξη των θρησκειών, αλλά η κατάργηση του Χριστιανισμού και η επιβολή Πανθρησκείας.

Παρουσιάστρια στο ιταλικό κρατικό κανάλι TG1 δέχθηκε «επίθεση», επειδή φόρεσε σταυρό κατά την διάρκεια παρουσίασης των ειδήσεων.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Μαρίνα Ναλέσο, η οποία εργάζεται και στηn κρατική RAI, και στο παρελθόν είχε φορέσει τα σύμβολα του Ιησού και της Παναγίας, αναφέροντας πως το κάνει «για την πίστη της».

Οι δήθεν «προοδευτικοί», εκείνοι δηλαδή που υποστηρίζουν συνειδητά ή ανεπίγνωστα την επικράτηση της αθεΐας της Νέας Τάξης, την κατηγόρησαν ότι θα έπρεπε να τηρεί τα θρησκευτικά σύμβολα της στις ιδιωτικές της εκδηλώσεις μόνο.


Ένας από τους σφοδρότερους επικριτές της ήταν ο Silvio Viale, άθεος και μέλος του Δημοκρατικού Κόμματος στο Τορίνο

«Ακόμα και σήμερα στο TG1 ξεχειλίζει η αλαζονεία μιας παρουσιάστριας που φοράει ένα κομπολόι γύρω από το λαιμό της», ανέφερε μέσω Twitter.

Υπήρχαν βέβαια και αυτοί που υπερασπίστηκαν την δημοσιογράφο για την απόφασή της. Ένας χρήστης του twitter έγραψε: «Την μπούρκα ναι… αλλά ο σταυρός όχι;»

el