Απλή λογική για τους δήθεν άγνωστους τρομοκράτες





Πλέον είναι γνωστό στο πλανήτη ότι τα πάντα είναι στημένα σε τέτοιο βαθμό, που το μόνο που απομένει είναι μία αλλαγή χωρίς προηγούμενο.

Μέσα στα άπειρα στημένα προβλήματα που αναγκάζεται η ανθρωπότητα να ζήσει, είναι κι αυτό το καλαμπούρι με τους δήθεν άγνωστους τρομοκράτες, μοναχικούς λύκους ή οποιαδήποτε άλλη μπουρδολογία τους προσάπτουν.

Δήθεν μετανάστες, δήθεν πρόσφυγες, δήθεν δήθεν..

Είτε πιο πριν είχαν έρθει στην Ευρώπη ή στην Αμερική με θρήσκευμα μουσουλμάνοι – ισλαμιστές, ή με το στημένο πόλεμο στη Συρία που αναγκάζουν εκατομμύρια ανθρώπους να φύγουν από κει και μαζί με τους πραγματικούς σύριους πρόσφυγες να έρχονται για δήθεν κατοικία στην ευρώπη μουσουλμάνοι από τελείως άσχετα μέρη με τη συρία, όπως το Αφγανιστάν, τη βόρεια Αφρική, το Πακιστάν και άλλες χώρες.

Εντάξει λοιπόν, έρχεστε στην Ευρώπη με το δικό σας θρήσκευμα, να ζητήσετε πολιτικό άσυλο και να κατοικήσετε με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους, που γνωρίζετε ότι στην Ευρώπη σαν θρήσκευμα ακολουθείται ο χριστιανισμός.

Φυσικά τα πιόνια οι πολιτικοί της Ευρωπαικής Ένωσης, ξαφνικά έγιναν δήθεν φιλάνθρωποι, και ανοίγουν τα σύνορα για να κατοικήσουν οι πραγματικοί και ψεύτικοι πρόσφυγες που έχουν σαν θρήσκευμα το Ισλάμ.

Φυσικά, τα αποτελέσματα και για τις ηνωμένες πολιτείες και για την Ευρώπη είναι απερίγραπτα. Όλοι αυτοί οι άγνωστοι τρομοκράτες, όλοι μα όλοι, χωρίς να εξαιρείται κανείς, είχαν ασπαστεί τον Μουσουλμανισμό.
Τί γράφει ξεκάθαρα μέσα στο Κοράνι?

Κεφάλαιο Ε Εδαφιο 51
«Πιστοι, μην αναπτυσσετε σχέσεις με τους Εβραιους, ούτε με τους Χριστιανους. Αυτοί είναι μεταξύ τους φιλοι. Όποιος από εσάς αναπτύξει φιλια μαζί τους, θα τους μοιασει. Ο Κύριος δεν κατευθυνει σωστα τους διευθαρμενους.»

Κεφάλαιο Η Εδαφιο 12
«Είπε τότε ο Κυριος στους Αγγελους Του «Εγω είμαι μαζί σας. Πηγαιντε να ενισχυσετε τους πιστους, θα γεμισω με τρομο τις καρδιες των απιστων, χτυπιστε τους στο τραχηλο και τις ακρες των δακτυλων τους.»


Κεφάλαιο Η Εδαφιο 14
«Τέτοια θα είναι η δική μας ανταπόδωση στα εργα σας. Από δω και περα λοιπόν να συμμορφωνεστε με αυτην.» Η κολαση της φωτιας ετοιμαστηκε για τους απιστους.»

Κεφάλαιο Η Εδάφιο 58
«Αν υποπτευεσαι προδοσία από κάποιον λαό, ανταπωδωσέ του τα ίδια. Ο Θεός δεν αγαπά τους προδότες.»

Δηλαδή, για να καταλάβουμε καλά, ζητάτε άσυλο από την Ευρώπη και έρχεστε στο δικό μας σπίτι με αυτά μέσα στο κεφάλι σας, που από τις 450 σελίδες μέσα στο Κοράνι οι 150 είναι γραμμένες με τόση πολλή αγάπη για την ανθρωπότητα?
Και όλοι οι πουλημένοι πολιτικοί της Ευρώπης, υπακούοντας στο ένα και μοναδικό αφεντικό τους σας ανοίγουν τη πόρτα στην Ευρώπη είτε με ψεύτικο είτε με αληθινό αίτημα ασύλου, ώστε στη πρώτη ευκαιρία το «φίδι που μας αναγκάζουν να βάλουμε στο κόρφο μας» να μας δαγκώσει.

Πολιτικοί της πλάκας, έχετε καταλάβει τί κάνετε? Αντί να βγάζετε κροκοδιλίσια δάκρυα για τους κάθε μορφής μουσουλμάνους μετανάστες, πρέπει να κάνετε το πιο απλό.

Εάν μουσουλμάνος πρόσφυγας αιτηθεί είτε ασύλου, είτε προσωρινής διαμονής είτε οποιασδήποτε μορφής εγκατάστασης στην Ευρώπη, εάν γραπτώς δεν αποποιηθεί όλων των συγκεκριμένων εδαφίων του Κορανιού που προτρέπουν τους Μουσουλμάνους να σκοτώσουν οποιονδήποτε αλλόθρησκο, φυσικά είναι γελοίο να συζητάμε για hotspot, κατατρεγμένους πρόσφυγες ή οποιαδήποτε άλλη μπούρδα και ηλιθιότητα ξεστομιστεί από οποιονδήποτε Ευρωπαίο πολιτικό της πλάκας.

Ήδη για το χάλι που έχετε φέρει στους Ευρωπαίους λαούς, εσείς που λέγεστε Ευρωπαίοι πολιτικοί, οι ευθύνες σας είναι τεράστιες. Τώρα με αυτό που κάνετε, να ανοίγετε τη πόρτα της Ευρώπης στους οποιουσδήποτε μουσουλμάνους – πρόσφυγες μετανάστες

ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΚΑΘΕ ΦΟΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ

kataklismosnoe