O ΕΛΒΙΣ ΖΕΙ! Εργάζεται ως κηπουρός στο σπίτι που υποτίθεται …πέθανε! (Βίντεο)





Συνεχίζουν να γοητεύουν οι θεωρίες συνωμοσίας για «διάσημες προσωπικότητες που δεν είναι πραγματικά νεκροί», με τον πιο διάσημο απ΄όλους να επανέρχεται με βίντεο …«βόμβα».



Από τότε που ανακοινώθηκε επίσημα ο θάνατος του Έλβις Πρίσλεϊ στις 16 Αυγούστου 1977, όταν ήταν ακόμη 42 ετών, υπήρξαν αμέτρητες θεωρίες που έλεγαν ότι ο «Βασιλιάς» δεν πέθανε, αντιθέτως εξαφανίστηκε και ζούσε πλέον μακριά από την δημοσιότητα και με πλήρη μυστικότητα.

Ένα βίντεο όμως που βγήκε πρόσφατα στην δημοσιότητα και κάνει τον γύρο του διαδικτύου, δείχνει τον …Έλβις Πρίσλει στην ηλικία των 81 ετών στο σπίτι που υποτίθεται …πέθανε, στην Γκρέισλαντ! Αυτό τουλάχιστον πιστεύει ο χρήστης του you tube The Shadow, που ανέβασε τα δυο βίντεο.



Στην περιγραφή ακούγεται να λέει αυτός που τράβηξε τα βίντεο: «Δώστε ιδιαίτερη προσοχή καθώς περπατά προς στην κάμερα. «Κοιτάξτε αυτό ήταν μια απροσδόκητη επιτυχία … Δεν νομίζω ότι περίμενε από εμάς ότι τον καταγράφουμε.»


Στα βίντεο δείχνει έναν ηλικιωμένο να περπατά στον κήπο του κτήματος στην Γκρέισλαντ, που τώρα είναι μουσείο, και να ποτίζει τα λουλούδια.

Εκατοντάδες είναι τα σχόλια κάτω από τα βίντεο, με άλλους να λένε ότι αυτή είναι η απόδειξη ότι είναι ακόμα ζωντανός, ενώ και άλλοι πιο προσγειωμένοι να λένε ότι ήδη τότε ο «Βασιλιάς» ήταν άρρωστος και αποκλείεται να είχε επιβιώσει μέχρι τώρα.

Ασχέτως αν ο Έλβις πέθανε, ή ζει ακόμη, μύθος του συνεχίζει να γοητεύει ακόμη και σήμερα.
Ηλίας Σιατούνης
crashonline.gr