Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΥΠΝΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΛΙΤ…(ΒΙΝΤΕΟ)



Αποκαλύπτεται ο μεγαλύτερος φόβος της τραπεζικής Ελίτ – Τα μάτια τους στραμμένα στην Ελλάδα…

Ο Harley Schlanger, Ιστορικός και Εθνικός εκπρόσωπος του LarouchePAC, επεξεργάζεται τις εξελίξεις στην Ελλάδα, όπου η ελληνική κυβέρνηση μάχεται για τις αθετήσεις του ΔΝΤ για τη λιτότητα και την τοκογλυφία και υπέρ ενός μέλλοντος για τον λαό της κατά των διεθνών εγκληματικών τραπεζιτών.



O Harley σημειώνει πως «Αυτό είναι το χειρότερο σενάριο για τους τραπεζίτες. Η πραγματικότητα είναι ότι υπάρχει κάτι νέο στον ορίζοντα. Ένα νέο χρηματοπιστωτικό σύστημα εκτός του ελέγχου τους, αυτό που ο Τζορτζ Χέρμπερτ Γουόκερ Μπους ονόμασε ως Νέα Παγκόσμια Τάξη. Είναι εύθραυστο, αλλά σιγά σιγά αποκτά οντότητα. Και αυτό είναι ό, τι οι τραπεζίτες φοβούνται περισσότερο από οτιδήποτε άλλο».

Ο Harley θέτει ένα πολύ σημαντικό ζήτημα, καθώς πλησιάζουμε στην «Ημέρα της Ανεξαρτησίας» στην 5η Ιουλίου: «Τι θα κάνουν οι Ηνωμένες Πολιτείες; Που βρίσκονται κάτω από την ίδια αιχμαλωσία της λιτότητας με γνώμονα την παγκόσμια αγορά των κυρίαρχων τραπεζιτών. Ο Αμερικανικός Λαός θα καταλάβει ότι οι Έλληνες θα πρέπει να είναι σύμμαχοί μας, τα έθνη BRICS πρέπει να είναι σύμμαχοί μας; Ή θα συνεχίσει να πηγαίνει μαζί με τη ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ του Λονδίνου και της Wall Street.



«Μετά την κατάρρευση» Υπάρχουν πολύ λίγα που θα παραμείνουν όρθια. Υπάρχει μια διασύνδεση, Πρόκειται για ένα ντόμινο»



ΠΗΓΗ