ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: 110 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!







Το Δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου θα κοστίσει στα άδεια ταμεία της υπό Χρεοκοπία Ελλάδας, το ιλιγγιώδες ποσό των 110.000.000 ευρώ!
Τα μισά δηλαδή των περικοπών Αμυντικών Δαπανών που προτείναμε στην Τρόικα (200 εκ.)!

110.000.000 ΕΥΡΩ
Όταν δε είχε προτείνει αντίστοιχο Δημοψήφισμα ο Γιωργάκης το 2011, ήρθε στη Βουλή το Νομοσχέδιο 4023/2011 περί διεξαγωγής Δημοψηφίσματος, συνοδευόμενο από Αιτιολογική Έκθεση που συμπεριλάμβανε Έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, το οποίο είχε υπολογίσει πως το εκάστοτε Δημοψήφισμα θα κόστιζε 110 εκατομμύρια ευρώ! Ποσό τραγικό! Ποσό εξοργιστικό για αυτές τις ώρες!


Όταν μάλιστα στη Βουλή χθες το βράδυ, ο ίδιος κ. Καμμένος, σε δραματικούς τόνισε ότι εάν υπακούσουμε στις περικοπές της Τρόικας, που ζητά 400 εκ., θα αφοπλιστούμε! Και δεν θα μπορούν να πετάξουν ούτε τα αεροπλάνα!


Το ποσό λοιπόν αυτό των 110 εκ., ακόμη και εάν μειωθεί κάπως, είναι υπερβολικό, απαγορευτικό και προκλητικό, όταν δεν υπάρχουν χρήματα πια για μισθούς και συντάξεις, για Εθνική Άμυνα και Κοινωνική Αρωγή και η τραπεζική διοχέτευση σταματά, με τη χώρα να αντιμετωπίζει Χρεοκοπία την Τρίτη επίσημα ή ανεπίσημα...


Τα 110 εκ. ευρώ είναι λοιπόν αληθινή αυτοκτονία!


Ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο αμέσως μετά το Δημοψήφισμα να γίνουν και Εκλογές!

Η ΑΛΛΗ ΙΣΧΥΡΗ ΛΥΣΗ
Εφόσον λοιπόν ισχύει αυτό ή ένα παραπλήσιο κόστος Δημοψηφίσματος, πρέπει να βρεθεί άλλη λύση! Όπως ηλεκτρονικό Δημοψήφισμα με κλειδάριθμο, είτε Ψήφιση Νόμου από όλο το Σώμα ή την ενισχυμένη Πλειοψηφία του, που:
1. Θα απαγορεύει την πληρωμή δόσεων προς τους Δανειστές εάν πρώτα δεν μας έχουν δανείσει (π.χ. καθυστερούμενες δόσεις)
2. Θα εμποδίζει τη Σύναψη κάθε νέας Συμφωνίας, εάν δεν υπάρξει πρώτα γραπτή, ρητή Δέσμευση Μείωσης ή Ελάφρυνσης του όλου Ελληνικού Χρέους και μάλιστα αποπληρωμής του κατά ρήτρα Ανάπτυξης!

Ένας τέτοιος Νόμος με πανίσχυρη πλειοψηφία ή και ομοφωνία, θα έχει το ίδιο ή και πιο ισχυρό ακόμη, θετικό αποτέλεσμα για την Ελλάδα, καθώς η κάθε Κυβέρνηση θα είναι νομικά πια δεσμευμένη και η όποια συζήτηση με τους "θεσμούς" θα ξεκινά εξ ορισμού από τις προϋποθέσεις αυτές και πάνω!
ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
http://noiazomaiblog.blogspot.gr/2015/06/110.html?m=1