7 (πολύ) άτακτα κόλπα για να τον ξαφνιάσεις στο κρεβάτι



Μαθαίνουμε πως ψάχνετε τρόπους για να κάνετε πιο πικάντικη τη ζωή σας στην κρεβατοκάμαρα; Όλοι χρειάζονται ποικιλία στους τρόπους που εκφράζουν την ερωτική τους επιθυμία προς το ταίρι τους γιατί καλώς ή κακώς μετά από κάποιο διάστημα σχέσης θα έχετε δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα μαζί του....


Το να βρεις νέους τρόπους να τον ξαφνιάσεις ερωτικά είναι πολύ διασκεδαστικό και η έκφραση στο πρόσωπό του όταν δει κάτι που δεν περίμενε είναι η ανταμοιβή σου! Ξεκίνησε τον αιφνιδιασμό με 7 απλά κόλπα.

1. Κυκλοφόρησε στο σπίτι ολόγυμνη. Αυτό είναι κάτι που θέλουν οι άντρες να βλέπουν. Μπορείς να ξεκινήσεις με το να κάνεις την εμφάνισή σου πρώτα τόπλες και μετά τελείως γυμνή. Λογικά θα το επιλέξεις κάποιο σαββατοκύριακο ώστε να έχετε ώρα στη διάθεσή σας για παιχνίδια.

2. Ξεκίνησε εσύ το σεξ. Στα περισσότερα ζευγάρια ο άντρας είναι αυτός που ξεκινά το σεξ. Αν αυτό συμβαίνει και στη δική σου σχέση άλλαξε τους ρόλους τώρα. Όταν έχετε λίγο χρόνο μόνοι σας σπίτι εκμεταλλεύσου το και εκεί που κάθεται στον καναπέ ανέβα πάνω του φίλησέ τον χωρίς να πεις τίποτα και εκείνος θα καταλάβει!

3. Φίλησέ τον χαμηλά αντί για καλημέρα. Αυτό είναι το καλύτερο ξύπνημα για όλους τους άντρες σε κάθε γωνιά του πλανήτη! Αν δεν το έχεις κάνει μάλλον δεν έχεις αντικρίσει ποτέ έναν πραγματικά ευτυχισμένο άντρα! Και πίστεψε μας επειδή το πρωί είναι μια ώρα που η τεστοστερόνη του χτυπάει… επίπεδα δόξας δεν θα κουραστείς πολύ!

4. Κάνε του έρωτα στη μέση της νύχτας. Έρευνες λένε πως η καλύτερη στιγμή για να κάνετε σεξ είναι στις 4 τα ξημερώματα. Ξύπνησέ τον μέσα στο βράδυ και ενώ κοιμάται του καλού καιρού αργά και σταδιακά και με τα χάδια σου δείξε του τις ερωτικές σου προθέσεις. Μετά κοιμηθείτε αγκαλιά.

5. Κάντε το πιο αθόρυβο σεξ της ζωής σας. Δεν ξέρουμε πόσο ομιλητικές είστε κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης, αλλά αν συνήθως μιλάτε δείξε του πως αυτή τη φορά δεν θέλεις να μιλήσεις πολύ. Κάνε το γνωστό κόλπο… Κλείσε με το ένα σου χέρι το στόμα του και με το άλλο στο δικό σου κάνε τη γνωστή κίνηση του shhh!

6. Φόρεσε μια στολή. Ναι, είναι άτακτο…έχει, όμως, πλάκα και αποτέλεσμα! Ντύσου η σέξι γυναίκα που καθαρίζει το σπίτι, αεροσυνοδός, γραμματέας οτιδήποτε ξέρεις πως τον ανάβει. Φόρεσε κάτι πραγματικά αποκαλυπτικό και δες πως θα αντιδράσει. Αν γελάσει, γέλα μαζί του. Αν μπει στο κλίμα συνέχισε τον ρόλο σου!

7. Ένα μικρό παγάκι. Κλείσε τα μάτια του φίλου σου με ένα μαντίλι, βάλε τον να ξαπλώσει και πέρασε το παγάκι σε όλο το σώμα του ΑΡΓΑ. Μην μένεις, όμως, στο ίδιο σημείο γιατί ο πάγος μετά από λίγο καίει!

Ελπίζουμε να φανήκαμε χρήσιμοι!
http://www.loutrakiblog.gr/2014/12/7.html